Modalitati de livrare a produselor

  1. Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.
  2. Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului plus ambalaje care sa protejeze produsele pe durata transportului.
  3. Sambata si Duminica nu se expediaza comenzi. Pot exista exceptii privind ziua de Sambata dar acest lucru este comunicat, agreat si confirmat .

Produsele comandate pe  vor fi expediate prin:

  • serviciu de curierat rapid prin FAN Curier.

Costurile de transport fiind publicate si calculate pe pagina de inregistrare a comenzii.

Termenul de livrarea al produselor poate fi

  • in tara – prin curier in 48-72 ore – daca produsul se afla in stoc si ajunge, prin curier, la adresa de livrare in maxim 48-72 ore de la confirmarea comenzii de catre consultantul de vanzari.

Livrare prin Curier Rapid la uşă clientului de Luni până Vineri.
Atenție! Sâmbătă și Duminică nu se fac livrări.

Costuri de livrare

  1. Contra cost in functie de gretutatea fiecarui produs . Aceasta valoare fiind publicata la finalul comenzii.

Retururi de produse

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014Consumatorul are dreptul sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului.

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris completand ,  iar acesta poate fi expediat prin posta la, adresa punctului de lucru:  sau  prin email la adresa

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cel mai scurt timp de la primirea produselor, in masura in care clientul transmite informatiile necesare efectuarii platii.
Rambursarea sumelor datorate se va face utilizand aceasi metoda de plata folosita de catre client pentru tranzactia initiala

In situatia mentionata mai sus, dvs. veti returna folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut livrarea, în termenul prevazut mai sus, produsul cumparat, in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura.

Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de dvs. Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la incheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar in cazul marfii returnate, pana la momentul rambursarii banilor.

Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate certificaţi ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate şi corespund cerinţelor. Firma se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii de catre dvs a comenzii. Se ramburseaza doar valoarea produsului, fără taxele de transport.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

NOTA: ODATA CU CUMPARAREA SI LANSAREA COMENZII, CLIENTUL ACCEPTA FARA OBIECTIUNI CONDITIILE SI TERMENII DE UTILIZARE, VALOAREA ACESTORA FIIND ACEEASI CU UN CONTRACT VALABIL INCHEIAT. FIIND DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE CLIENTUL ISI ASUMA IN TOTALITATE DREPTURILE SI OBLIGATIILE CE DECURG DIN CUMPARAREA DIN MAGAZINUL VIRTUAL WWW.COLDINDUSTRY.RO. “TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE” RESPECTA LEGEA COMERTULUI ELECTRONIC, LEGEA CONTRACTELOR LA DISTANTA, LEGEA PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI LEGEA PROTECTIEI CONSUMATORILOR.

Coș

Back to Top